UD Antella 4 – 1 Olímpic d’Alberic

Tornem a ser un equip
Alineació: Julio, Carles, Xavi Mompó, Escandell, Juanjo, Borja, Moisés (Eloi m. 75), Juani (Yuste m. 80), Samuel (Teo m. 65), Xano i Joan Marí (Botella m. 65).
Gols: Xano , Samuel i Juani (primera part) i Teo.
Comentari: La UD d’Antella vencé a l’Olímpic d’Alberic en un dels millors encontres que s’han viscut en El Viver aquesta temporada. El conjunt de Fran Morant no tingué pràcticament problemes per desfer-se de uns alberiquenses que quasi no feren acte de presència. La primera part fou de clar domini local i amb un joc de toc prou vertical aconseguí retirar-se al vestidor amb un clar 3-0 després dels gols de Xano, Samuel (que s’estrenava en la faceta golejadora) i Juani. Joan Marí meresqué el gol en una penetració pel mig de la defensa rival i una vaselina meravellosa tècnicament que s’estavellà en el travesser. Molt bé la defensa, amb Xavi Mompó i Escandell excel·lents com a centrals.
Samuel s'estrenà com a golejador
En la segona part, el ritme de joc de la UD descendí al veure que el partit estava decidit. Com a conseqüència d’aquest conformisme inicial arribà el gol visitant de penal. Fou l’única arribada a l’àrea de l’Alberic. El baló fou de nou per a l’Antella. Xano (ha transformat a l’equip des de la seua arribada) realitzà una de les seues jugades i donà el baló en bandeja a Teo per a que marcara el gol definitiu. Tres punts més que ens situen en la sexta plaça. A seguir.
Les fotos són de Juan José García Felices (pare de Samuel)
Personalment considere que la tornada de Xano i Joan ha sigut clau en la millora substancial viscuda per la UD en els darrers partits. Positiu també ha sigut la tornada a l’equip d’Escandell, amb un partit de central molt destacat.