dimarts, 15 de febrer del 2011

L'Antella empata a dos contra el Castelló

El Antella sumà ahir diumenge un important empat en el Camp Municipal de Castelló de la Ribera, davant un equip que es situa com un dels aspirants a pujar de categoria. La UD aconseguí avançar-se en el marcador però veié com li remuntaven i empatà finalment en el descompte mitjançant un penal transformat per Manos.
Des dels primers minuts es veié que el partit anava a ser de tu a tu. Els dos equips es mostraren enormement concentrats i encara que el baló el tingué més el Castellonense, l’Antella gaudí de les ocasions més clares. En una jugada al contracop, un passe interior de Xano fou aprofitat per Teo per a picar per damunt del porter en un gran gol. La UD s’avançava però escassos minuts després un error defensiu fou aprofitat per l’ariet local per marcar l’empat. Després de posar-se per davant, l’empat fou una xerra d’aigua freda. Tanmateix, l’equip de Fran Morant no baixà els braços i seguí treballant.
Després del pas pels vestidors, l’Antella tingué ocasions claríssimes en les botes de Manos i Eloi. El Castellonense fou, tanmateix, el que aconseguí remuntar amb una internada en la que l’àrbitre pita penal però deixa seguir i marquen. Si no hagués pitat, la llei de l’avantatge havia estat ben donada, però si pita ha de parar.
El gol desestabilitza a la UD, que perdé el control del partit, embogit a partir d’eixe moment.  Qualsevol dels dos equips hagués pogut marcar aleshores. En una jugada aïllada en el descompte, una internada de Xano fou aturada en penal. Manos definí amb seguretat. Empat just i un punt més en el sext partit sense perdre dels antellans.
Alineació: Julio, Carles, Botella, Xavi Mompó, Escandell, Borja, Manos, Eloi, Samuel (Yuste m. 75), Teo (Víctor m. 70) i Xano.
Gols: Teo i Manos.
Article: Carles Senso
Foto: Juan José García Felices
Més informació a La-Vall.es