dijous, 10 de febrer del 2011

L'Antella guanya al Ciutat d'Alzira per 3-0

No va existir rival ahir diumenge en El Viver. La UD Antella va ser el clar dominador en una trobada davant el Ciutat d’Alzira que es va tancar amb un 3-0 faltant quinze minuts per al final per l'expulsió de tres jugadors alzirencs i la lesió de dos més. Xano (que ja porta set gols en cinc partits), Moisés i Manos van ser els autors dels gols en la cinquena victòria consecutiva d'un Antella que és col·loca a nou punts del capdavanter.
L'Antella va completar des dels primers minuts un dels millors partits que s'han vist enguany. Va trenar contínues jugades des de la defensa a l'atac i va estar enormement concentrat en totes les seues línies. La defensa, encara que sense excessius problemes per part del Ciutat d’Alzira, va estar perfecta i va ajudar amb la seua implicació a aconseguir la pressió ofensiva que va ofegar als alzirencs. Xano, Mans, Escandell o Joan van tenir en aquesta primera part ocasions clares per avançar als de la Vall. No obstant, va ser Moisés de penal el que ho va aconseguir.
Després del pas pels vestuaris, l'Antella va seguir insistent dalt i prompte els visitants van patir la primera expulsió. El gol de penal de Xano (que ell mateix va provocar) va enervar els ànims alzirencs, patint la segona expulsió. Manos al contraatac i després d'aprofitar de volea una pilota rebutjada va marcar el definitiu 3-0, tancant una trobada en el qual l'Antella va gaudir, fàcilment, del 85% del control de la pilota.
Cinquena victòria consecutiva i l'Antella que avança en la classificació.
Alineació: Julio, Carles (Teo m. 60), Botella, Xavi, Escandell, Eloi, Moisés, Manos (Samuel m. 70), Juanjo (Borja m. 60), Xano i Joan.
Gols: Moisés, Xano i Manos.