dijous, 10 de febrer del 2011

Tecnimar 1 - 2 UD Antella

La UD Antella ha guanyat hui dissabte a Carcaixent contra el Tecnimar per 1-2. El conjunt de Fran Morant suma la seua quarta victòria gràcies als gols de Manos i Xano. El trionf clava de ple al conjunt de la Vall en la lluita amb el grup de dalt.
Partit de poder a poder el viscut en el municipal de Carcaixent, en un terreny de joc enfangat i d’arena impropi d’un municipi del tamany del carcaixentí. La primera part finalitzà sense gols malgrat les múltiples ocasions que es tingueren en les botes Xano, Joan Marí, Moisés i Borja. L’equip local no arribà en tant de perill però si tingué el baló i trenà algunes jugades de mèrit, evidenciant un problema de la UD en el mig de camp. Per aquesta raó, en el descans Moisés es situa al costa de Borja i l’equip guanya en fortalesa i eixida de baló. Manos aconseguí el primer gol. De puntera, com un davanter clàssic. L’Antella feia mèrits i recollia resultats. Seguí treballant i poc després arribà el gol de Xano, una autèntica meravella com les que acostuma el davanter. Sis gols en quatre partits. Des que ell ha tornat, l’equip és  un altre.
El Tecnimar apretà en els darrers minuts i aconseguí reduir diferències però la defensa de la UD es mostrà segura i contundent. Quarta victòria consecutiva.
Alineació: Julio, Carles, Xavi Mompó, Botella, Eloi (Yuste m. 80), Borja, Moisés, Samuel (Juani m. 65), Manos, Joan Marí (Salva m. 84) i Xano.
Gols: Manos i Xano