dimarts, 27 de setembre del 2011

L'Antella guanya de nou el derbi contra el Sumacàrcer

La UD Antella tornà a guanyar el derbi davant el Sumacàrcer en El Portijol després d’un partit intens en el que els visitants pogueren sentenciar el marcador en els primers minuts de la segona part i més tard, en les acaballes, els locals pogueren empatar.
En els primers quaranta-cinc minuts el domini fou altern però fou l’Antella el que més s’aproximà a la porteria rival. El joc d’ambdós conjunts, com és usual en el camp de reduïdes dimensions com el de El Portijol, s’enlairà per avançar metres amb facilitat i els jugadors de mig camp es limitaren a trencar jugades, més que a crear-les. Tanmateix, i després d’obligar als dos porters a lluir-se en diverses ocasions (Edu i Julio foren dels millors del partit), una jugada trenada per l’Antella per la part esquerra acabà en un magnífic gol. Una treta de banda es transformà en diverses parets entre Álvaro, Joan i Moisés que aquest últim convertí en gol, per a deliri de la nombrosa parròquia visitant. Poc després d’obrir-se el marcador s’arribà al descans amb un Antella que havia demostrar ser un equip seriós i contundent malgrat jugar lluny del seu camp. Després del pas pels vestidors, l’Antella millorà i dominà més el joc, arribant a la porteria d’Edu amb claredat. El porter local es convertí en l’heroi del seu equip, salvant ocasions clares de gol. Tanmateix, no pogué evitar el segon gol de l’Antella que arribà després d’un excel·lent centre de Miquel que Joan Marí envià a la xarxa. Després del gol, els visitants es relaxaren i Víctor fou expulsat, propiciant que el Sumacàrcer se’n vingués amunt i s’arrimarà amb molt de perill a l’àrea de Julio. Marcà Germán després de l’eixida d’un corner i tancà a l’Antella en la seua àrea. Toni veié la roja al final del partit per protestar.
Excel·lent encontre de màxima rivalitat amb un nombrós públic a les grades i un magnífic ambient. Segurament, fent càlculs estimatius, unes cinc-centes persones.

Alineacions:
UD Sumacàrcer: Edu , Sornosa, Germán, Rubén, Berni, Javi Alonso, Rubén López, Jorge, Toni, Adelesco y Moisés.
UD Antella: Julio, Renato (Samuel m. 75), Víctor (TR m. 85), Pablo, Mario, Borja, Moisés, Carles (Miquel m. 45), Álvaro (Norman m. 78), Teo i Joan.

Gols:
UD Antella: 0-1 Moisés (m. 35), 0-2 Joan Marí (m. 60).
UD Sumacàrcer: 1-2 Germán (m. 80).