dimarts, 4 d’octubre del 2011

L'Antella perd davant el Sollana (2-3)


La UD Antella caigué davant el Sollana en un dels encontres més esperpèntics que s’han presenciat en El Viver en molts anys. Els locals foren capaços de remuntar un encontre que començarem perdent molt prompte però en la segona meitat deixarem espacar els tres punts, sobretot després d’enfonsar-se al rebre el segon gol visitant, un autèntic golaç.
En la primera meitat el domini fou altern però en la primera jugada en la que arribaren els visitants aconseguiren avançant-se amb un centre lateral que fou rematat dèbilment però lluny del domini d’Aarón.  L’Antella es veia, per primera vegada en la temporada, per darrere en el marcador i encara que no féu excessiu mal en l’apartat ofensiu, sí sabé reaccionar i es tirà endavant. En la jugada més tonta que segurament es vorà en molts anys el porter del Sollana permeté que un baló cedit per la seua defensa se li clavara per baix les cames i es convertira en el primer gol de la UD. El segon arriba poc després amb una jugada de Norman i Carles per la banda que cedeix a Moisés, aquest a un Joan, qui, d’una vaselina, bat per segona vegada al porter.
Després del pas pels vestidors, la UD Antella oferí el  seu millor joc. El centre del camp controlà el joc, es trenaren jugades que arribaren a l’ària rival i Aarón estigué tranquil durant molts minuts. Malauradament, en un córner, un baló rebutjat arribà a la frontal on un jugador del Sollana engaltà i envià el baló a l’escaire. Després d’eixe gol, l’Antella no sabé refer-se i encara que tingué el baló, sí permeté que els visitants s’arrimaren amb perill a la seua porteria. En una de les jugades, Aarón caigué damunt d’un rival i l’àrbitre pità penal. 2-3 i tres punts que volaven d’El Viver.
Alineació: Aarón, Renato, Pablo, Mario, Samuel, Borja, Carles (Fran m. 70), Moisés, Teo, Norman i Joan (Eloi m. 80).
Gols: P.P. i Joan Marí